Long time no see?

 

Här har det varit tyst ett bra tag nu. Inte för att det har slutat hända grejer, onej! Utan för att mitt internet har legat nere. Jag har för all del kunnat skriva från min mobil, men ett blogginlägg blir inte samma sak utan bilder. Vad har hänt under tiden då?

Vi har bland annat börjat bygga på scenen och läktaren i Vinsäter. Ett arbete som kräver mycket tid och kraft. Själv har jag kämpat på med det tält som vi kommer gömma oss i under tiden vi spelar och i pauserna. Det krävdes 8 personer och cirka 1.5 timma till det. Så ni kan tänka er storleken på det! Andra bygglada har kämpat bra många mer timmar med att få upp läktare och scen. Det börjar verkligen arta sig! Jag stod på scenen i går och kände hur det pirrade i hela kroppen. Det är inte lång tid kvar till premiären!

Vi har spelat igenom hela spelet några gånger och lagt till musiken. Enligt mig börjar det hela flyta på riktigt bra. Med lite finputs i kanterna kommer det här bli toppen. Det skall bli så spännande att få spela inför publik!

Idag har större delen av gruppens damer tagit sig till Klippstugan och Louise. Hon har hjälpt oss och kommit med förslag till vad vi skall göra med håret under föreställningarna.  Med lite fyllnadskuddar(?) kommer vi nog få till några läckra 40-tals frisyrer.

I morgon är det repetitioner igen, för både musikgruppen och teatergruppen. Fullt ös med andra ord! Kika gärna in på vår facebook-sida; https://www.facebook.com/pages/Kreativt-Forum/166418903413169 där kommer det allt som oftast upp klipp från våra träningar. Alltså massa att hålla till godo med när tiden inte räcker till för min del.

Stay tuned!

/ Frida