Med stormsteg!

Hej alla teatersugna!

Nu närmar sig årets premiär med stormsteg och vi i teatergruppen tränar på som aldrig förr. Med mindre än två(!!) veckor kvar till premiär börjar nerverna göra sig påminda lite här och var i gruppen. Men de där extra nerverna är det som gör det möjligt att prestera det lilla extra, så är det för mig i alla fall.

För er som är sugna på att kika på teater i sommar är det dags att boka biljetter. Det funkar på hemsidan eller på medborgarkontoret i Färgelanda. Om ni såg spelet förra året och gillade vad vi bjöd på kan jag rekomendera er ett besök i år igen. MYCKET är förändrat. Roller är bytta, vi har bytt regissör så scenerna ser annorlunda ut  och vår fantastiska manusförfattare har skrivit till nya scener som i alla fall jag rös när jag läste. Stommen är den samma men mycket är ändrat och vi hoppas att ni kommer att gilla det vi gör! För det är ju det som gör att vi orkar kämpa och slita med träningar och scenbyggande att få reaktioner från er i publiken när det är skarpt läge.

Förra året att vi otroligt tur med vädret, inte en regndroppe fick vi över oss och vi kan inte annat än att hålla tummar och tår för att vädergudarna är med oss i sommar igen. Ni  i publiken kan känna er lugna för vi har ett gäng med fantastiska människor som byggt upp en finfin läktare med tak till er besökare, de som drabbas värst är vi som står på scenen. Men vad gör man inte för kulturen! Självgjort är välgjort brukar man väll säga?

Jag hoppas att vi ses i sommar!

/ Frida