2019 Drömmen om Elin

Fjärde året med ”Drömmen om Elin” 

Manus: Gunilla Rubbestad        Regi: Sonja Gube        Musik: Carita Jonsson

”Drömmen om Elin” 
är en kärlekshistoria som handlar om Carl Jularbos möte med pigan Elin. Historien bjuder på en stor portion av glädje, skratt och tårar. Tack för denna sommar, ”Drömmen om Elin” spelas på en av Sveriges vackraste friluftsscener.

Järboautomaterna vill tacka all publik för att ni kom för att se oss och ett stort tack för alla fina kommentarer vi får från Er.

I år är det 20 år sedan vi startade föreningen och det får vi fira med publikrekord på våra sommarspel för andra året i rad. Drömmen om Elin är det spel vi spelat flest år, 4 år. Totalt har föreställningen setts av nästan 5000 besökare.

Vi vill även rikta ett stort tack till Järbo Hembygdsförening som upplåter den fantastiska spelplatsen på hembygdsgården Vinnsäter och ordnar med fantastisk fika i pausen.

Ett stort tack även till alla sponsorer som stöttar oss, se dem här: kreativtforum.se. Tack även till alla andra som hjälper till så att vi kan genomföra våra föreställningar och till Studieförbundet vuxenskolan.

Vi tar nu semester över sommar efter många hundra timmars arbete med planering, förberedelse och träning och återkommer i höst med ny energi för att planera för framtiden.

Se kort film här

Järboautomaterna / Kreativt Forum

Kontakt: 0528-405 66 eller 073-977 94 40